SE-Forum är en ideell förening som sedan 2004 arbetar med att främja socialt entreprenörskap, genom att erbjuda stöd, coachning och verktyg till sociala entreprenörer, som genom innovation och entreprenöriella metoder vill förändra utmaningar samhället står inför. Nu söker vi en ny driven ledamot i rollen som kassör.

Som kassör i SE-Forums styrelse har du huvudansvar för föreningens ekonomiska rutiner och rapportering. Du ansvarar för föreningens löpande bokföring och är tillsammans med ordförande firmatecknare för föreningen. Dina arbetsuppgifter består bland annat av betalning av fakturor, kontering av utlägg, inbetalningar på föreningens konto samt fakturering.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av bokföring, att du är noggrann och ordningsam. Erfarenhet av kassörsuppdrag och ideellt styrelsearbete är ett plus. Därtill är du nyfiken, flexibel och intresserad av socialt entreprenörskap.

Som kassör är du ordinarie ledamot i styrelsen och har därmed stor insyn i samtliga delar av föreningens arbete och har stora möjligheter att påverka organisationen. Rollen som kassör är ett förtroendeuppdrag, och precis som övrig styrelse verkar du på ideell basis.

Ansök om rollen som kassör genom att skicka din CV till:

nominations@se-forum.se

Vi ser fram emot din ansökan senast 2 januari 2013.